Био прясно мляко „Лактима Балкан“ 3,6%

 

Природа за вас

Био  прясното  мляко „Лактима Балкан” е пълномаслено свежо мляко с приятен аромат и вкус.  То е добито при спазване на редица правила за хранене, отглеждане и хуманно отношение към животните, съгласно изискванията на Европейския съюз. Пастьоризирано е на ниска температура, което  му позволява  да запази своите полезни свойства, да остане свежо и наистина пълноценно.

Прясното мляко е източник на важни хранителни вещества и витамини.  То съдържа мазнини, аминокиселини и протеини, които се усвояват напълно от човешкия организъм. Био прясното мляко  е богато на калций, витамини А и Д, омега 3- мастни киселини и наситени линолови киселини. И затова  с  всяка чаша пълномаслено  био прясно мляко „Лактима Балкан”, поднасяме природа за теб и твоето семейство.

Био краве прясно мляко 3,6%

  • В 100g продукт се съдържат:
  • мазнини 3,6 g
  • белтъчини 3,2 g
  • въглехидрати 4,7 g
  • енергийност 64 kcal/268 kJ
  • *опаковка 1000мл

- Как се грижим за Вас? -

Ние от „Лактима“ ЕАД сме горди с продуктите си, създадени с грижа за Вашето здраве. Млякото, което използваме е с най-високо качество, защото работим с проверени доставчици на сурово прясно мляко, отговарящи на високите европейски стандарти.


Преди прием, млякото преминава през редица качествени тестове, след това се разпределя за преработка и опаковане на любимите Ви свежи и кисели млека, айрян, млечно-кисели напитки и десерти.


Всеки един наш продукт достига до Вас в защитена и безопасна търговска опаковка, без да нарушава хладилния си режим по пътя. Ние сме „Лактима Балкан“, ние сме майсторите на млякото. Благодарим Ви за доверието!